Rólunk
Üdvözlöm oldalunkon!

 

Coco Chanel, a divat nagykövete mondata örök érvényű::

"A divat változik, a stílus örök"

 

Ennek szellemében építettem fel cégem, amely 1997 óta készít minőségi, bevizsgált alapanyagokból, saját, Magyarországi varrodánkban, olyan jól megtervezett női ruházatot, amely minden alkalomra tökéletesen illeszkedik és egész napos kényelmet biztosít viselőjének.

Szeretnénk az ország egész területén elérhetővé tenni termékeinket, ezért indítottuk ezt a webshopot. 

Rengeteg online áruház található hazánkban... de a miénk mitől más?

 

Szeretnék, folyamatos kapcsolatban maradni ügyfeleimmel. Számomra fontos az is, ha egyedi igénnyel rendelkezel, azt is teljesíteni tudjam. Mire is gondolok?

Tetszik a termékünk, de nem ebben a színben szeretné? Írj vagy hívj, és mi legyártjuk a Te igényednek megfelelőterméket.

Vagy szép-szép, de Te egy másik termékünk anyagából szeretnéd azt a fazont? 

Vagy a termék kevert szálból készül, és Te nem szeretnéd abból az alapanyagból?

Hívj, és mi segítünk a választásban.

Manapság a rohanó világunkban többnyire kevert szálakból szeretünk ruhákat hordani, mert kényelmes viselet.

Az elasztán biztosítja, hogy rugalmasan illeszkedjen az alakunkra és kevésbé gyűrődik a pamuttal ellentétben. Viszont Te allergiás vagy a műszálra?

Hívj és közösen beszéljük meg, hogy melyik a számodra megfelelő anyag. 

Itt szeretném kiemelni, a www.no1textile.hu  méteráru nagykereskedéssel dolgozunk együtt, aki külföldről, csak 1 osztályú, bevizsgált anyagokat és kellékeket biztosít a részünkre!

 

A jól megválasztott alapdarabok és megfelelő méretek öltöztetnek igazán, ezért az oldalon található egy méretvételi segédlet, ahol megmutatjuk, hogyan tudod lemérni az alakodat helyesen. Nézd meg és az EU mérettáblázatomban megtalálod a méretedet. Ez is borzasztóan fontos, mert így az EU szabványoknak megfelelő termékeket gyártunk. Nem XXS-XXXXL-ig, hanem EU méretek!

 

Továbbá állandó probléma a nadrágok és szoknyák hossza. Kérheted 3 különböző hosszúsággal, amit a megrendeléskor tudod felénk jelezni. Így nem kell felhajtatni vagy nem lesz túl rövid a kívánt termék.

 

És most kitérek az különleges darabokra:

Nagyon fontosnak tartom, hogy egyedi maradhasson egy báli ruha. Szeretnénk, ha viselője különlegesnek érezhesse magát, épen ezért báli ruhákat csak korlátozott mennyiségben gyártunk, és nem ismételjük!!

 

Ha ezek után mégsem nyerte el tetszésedet a megrendelt termék, akkor 14 napon belül visszaküldheted és visszakapod a vételárat.